Travello je Sustav upravljanja sadržajem krojen po onima za koga je namjenjen – djelatnike putničkih agencija. Primarni cilj je prezentirati vašu agenciju, vaše aktualne aranžmane, ponude, kataloge, brošure, i sve ostale informacije na jedan jedinstven i inovativan način.
Travello sučelje

Pristupačno korisničko sučelje

Za upravljanje Travello aplikacijom nije vam potrebna višesatna obuka i instrukcije. Dovoljno je 5-minutno upoznavanje s aplikacijom koja će ubrzo postati neizostavan dio vašeg poslovanja.

Jednostavan formular za unos aranžmana

Najdinamičnija stvar vaše agencije su – organizirana putovanja. Bilo da je ljetna ili zimska sezona, ne dopustite da vaša stranica kasni za konkurencijom u promociji.

Travello radi uz Vas! Popunjavanjem formulara o putovanju, sam kreira vanjski izgled koji će vas oduševiti. Kombinirajte fotografije i video zapise za još bolje iskustvo posjetitelja.

Travello sučelje
Travello galerija

Završena putovanja povežite s galerijama

Vaše ili fotografije vaših putnika neće pasti u zaborav u albumima na društvenim mrežama. Povežite putovanja s galerijama i prezentirajte vašem potencijalnom putniku svoju profesionalnost.

rezervacija

Ugrađen sistem rezervacije

Travello ispunjava Vaš primarni cilj – povećanje prodaje aranžmana. Omogućite putnicima laku pred-rezervaciju direktno iz programa uz uključeni sistem rezervacija.

Sve rezervacije primate direktno na vaš mail u stvarnom vremenu, ili ih možete koristiti iz Travello aplikacije na više načina; čak i kao agencijski centralni booking sistem.

Individualni formulari

Prodajete avionske ili autobuske karte? Organizirate individualne aranžmane kao što su medeni mjesec i poslovna putovanja? Nema problema! Travello će vas pravoremeno obavjestiti i o svim upitima i zahtjevima vaših potencijalnih putnika.

individualni
individualni

Vaša agencija – Vaš Travello izgled

Iako je Travello već prepoznat od strane putničkih agencija širom BiH, svaka agencija zadržava svoj brand i unikatan izgled na web stranici.

Podrška 24/7

Travello je izrazito dinamičan i fleksibilan, ali web dizajn trendovi se mjenjaju svake godine. Za sve izmjene na Travello web stranici naplaćujemo male naknade klijentima, a za sve eventualne kvarove Vam stojimo na raspolaganju – BESPLATNO!

Zainteresirani ste?